top of page
shutterstock_402722095%202_edited.jpg

SPORTMASSAGE

Pre & post-prestatie, deep tissue, triggerpunt, massage gun...

Wil je fris aan de start staan van een wedstrijd? Heb je last van een vermoeid gevoel na een zware wedstrijd of training? Zijn je spieren gespannen? Vanuit een kinesitherapeutische achtergrond, anatomische kennis en ervaring in de wielerwereld geef ik een intensieve en diepgaande massage. Deeptissue, triggerpunt, massage-gun zijn enkele van de vele mogelijkheden. Jij kiest op welke lichaamsregio de focus dient gelegd te worden: benen, rug, schouder-nek...

Wielrenners, triatleten, voetballers, zwemmers... Sporters die het maximale uit hun prestaties willen halen hebben baat bij een sportmassage! VOOR je wedstrijd of doel word je zowel fysiek als mentaal optimaal voorbereid voor het leveren van je prestatie. NA de wedstrijd of training wordt de recuperatie gestimuleerd en de afvalstoffen verdreven, waardoor je zo snel mogelijk opnieuw de best mogelijke prestaties kan leveren.


Jij komt naar Max Perform of Max Perform komt naar jou! De duur van een massage is 40 minuten of 60 minuten, afhankelijk van jouw wensen. Ook meerbeurtenkaarten kunnen aangekocht worden.

Heb je nog vragen of zijn er eventuele onduidelijkheden? Neem contact op!

Kinesitherapie: Mijn praktijk
bottom of page